lauantai 7. helmikuuta 2009

On sanottu, että jumalat laskeutuivat Japaniin ensiksi Hida no Takayaman vuoriston ylätasangolle. Tämä saattaa viitata muuttoliikkeeseen suurehkolta mantereelta Japanin saarille. Ensimmäisenä laskeutui Ninigi no mikoto, Amaterasu oh mi kamin pojanpoika. Hänen uskotaan soveltaneen kototaman henkisen periaatteen yhteiskuntaan. Sitten seurasi Hikohohodemy'n dynastia, kukoistuksen kultainen aika, joka on samanaikainen muinaisen Egyptin ja Sumerin suurien kulttuurien kanssa. Seuraavana tuli Ugayafukiaezun aikakausi, jolloin muinaiset keisarit kiersivät maailmaa opettaen kototaman henkisiä periaatteita.

Lopulta kuitenkin, suunnilleen Jinmu Tennon (myös Mooseksen) aikana, alkoi uusi taivaan vaikutus. Auringon jumalalla ei ollut aikaa astua alas, eikä kuun (filosofian ja materialismin) jumalalla tulla valtaan. Siitä seurasi suuri taistelu Jinmu Tennon ja Nigihayaki no mikoton välillä. Tämä oli spiritualismin ja materialismin välisen sodan alku. Se loi karman, joka vaikuttaisi satojen sukupolvien ajan tulevaisuudessa.

Tämän suuren siirtymäkauden aikana johtajat keskustelivat keskenään siitä, miten muutosta spiritualismista materialismiin pitäisi käyttää tulevan kultaisen ajan luomisen hyväksi. He sopivat siitä, että karmasta huolimatta, jotta ihmisrotu säilyisi, oli välttämätöntä kätkeä spiritualismin periaatteet. Niin kauan kuin ihmiset olisivat tietoisia noista periaatteista, heissä ei koskaan kehittyisi kilpailuhenkeä, joka on välttämätön materialistisen yhteiskunnan luomiseksi

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto