torstai 28. elokuuta 2014

Missä sopimusteksti, -luonnos?

tunteenpalajastinMinulla on #kulissit #hyvämaine #ura #rullattujaseteleitä #prepaid #mielipiteitä #sitoutumiskammo ja #kaksoiselämä, kenties jopa …minä .Jaa että penistä polttelee? Sanotko vielä tuota koko nimen #PUTIN: Warring sides should stop active defensive operations to stop bloodshed in Ukraine There is no military solution to the Syria war.piplewhobelieveingod ghttp://ulkopolitist.fi/2014/08/26/liitossa-vai-ei/.oon tehnyt töitä , käyny kelassa,sama tykittäjä ovella tai nainen ,ok

3 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

vallilankirjastossa sain suomalaisuutta tissien välistä tärkeänä toimittajalta huh no niin olemme siis suomessa en ole ollut niin huomaavinani.

Anonyymi kirjoitti...

siis pitäiskö mun nyt perusteellisesti muuttu mamuksi tässä. joo rupean vallankumoukselliseksi ja maalaan sen kirjaston. voi olla ettei käytännössä mikän muuttunut ja ok.mutta mua peloteltiin taloudellisill a pakotteilla .

Anonyymi kirjoitti...

joko se nainen etsii ylennystä alennusta ti muuta,muuttikohan se mun tioetoja ..kyyl.vie voiei, voi olla et kirja on tulossa 9.9 tai unohettu.sillo kyllo kamal.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto