keskiviikko 5. toukokuuta 2010


Jouni Koskinen - Jumalan Sana - Julkinen - Ohitettu
Anna mennä, se on alamäki
Kreikan talous pitää pelastaa koska se muuten romahtaa. Ärsyttää tämä jatkuva pelastelu. Pelastakaa pankit, pelastakaa Kreikka, pelastakaa talous, pelastakaa valaat. Pöh. Antakaa romahtaa. Antakaa...Kreikan talous pitää pelastaa koska se muuten romahtaa. Ärsyttää tämä jatkuva pelastelu. Pelastakaa pankit, pelastakaa Kreikka, pelastakaa talous, pelastakaa valaat. Pöh. Antakaa romahtaa. Antakaa mennä kaiken niin paskaksi kuin vain mahdollista. Enkä sano niin siksi, että minua kiinnostaisi verorahojen tuhlaus, niitä kun kaadetaan paljon turhempaankin paskaan. Kreikan talouden pitäisi antaa romahtaa siitä syystä, että kaiken talouden pitäisi antaa romahtaa. Ja kaiken talouden pitäisi antaa romahtaa siitä syystä, että se olisi niin hervottoman mielenkiintoista, jännittävää ja ennen kaikkea vahingoniloista lystiä.

Antaisivat mennä keskiajalle ja vaihdantatalouteen samantien. Antaisivat kaiken valuutan ja omaisuuden arvon romahtaa. Syttyisi samantien kunnon maailmanpalo, niin loppuisi jatkuva turhasta kitiseminen. Kansalaislevottomuuksia, joukkomurhia, ydintuhoa, tuskaa ja kärsimystä, sitä tässä tarvitaan. Ympäristönkin voisi antaa rötvätä samantien kun on kerran vauhtiin päästy. Meret täyteen öljyä, jäätiköt vedeksi, tuhkaa atmosfääriin, viidakkoa uuniin, uraania pannuun, verta pakkiin ja lisää paskaa housuun.

Maailmanloppu on hieno keksintö ja postapokalyptinen tunnelma lämmittää. Opittaisiin olemaan. Moni varmaan kärsisi ja kuolisi, minä mukaan lukien, mutta ai jumalauta, että se olisi meille niin oikein ja mielummin sitä seuraisi kuin tätä vatvomista ja pelastelua, josta ei tunnu hyötyvän kuin ongelmien aiheuttajat itse.

Sitäpaitsi Jeesus pelasti meidät jo kerran, kreikkalaiset ja kaikki. Väitättekö te syntiset, ettei Jeesus tehnyt tarpeeksi hyvää työtä?

Ei kommentteja:

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto