sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

ei ole olemassa Kahta herraa


ei os

Olet äijä. Jatka samaan malliin. Uskallat liikkua tavallisen porukan seassa. Hyvä.

allistunut vaalivalvojaisiin. Kun työ on despootti, olemme kasvottomien markkinavoimien alla. Mitään todellista ei ole ilman ihmisyksilöä ja inhimillisyyttä. “Tekijä yksin antaa työlle mielen, sielun ja hengenkin. Työelämä on illusorinen käsite. Ei työllä ole omaa erillistä elämää. Elämä kätkeytyy tekijöihin. Siksi puhunkin mieluummin elämäntyöstä kuin työelämästä.”.

Monia armorikkaita vuosia! Sopivasti lepoa välillä..., jalat maassa, sydämen puhtaudella, nöyrin ja kärsivällisin mielin... äläkä unohda lämpimiä villasukkia! Pysy ihmisenä! Toiminta ihmisten parissa ja inhimillisyyden asialla on varmasti antoisaa.

Repo ei voi edes harkita vetäytyvänsä eurovaaleista piispainkokouksen päätöksen vuoksi, sillä laki kieltää ehdokasta jäämästä pois sen jälkeen, kun ehdokaslistat on vahvistettu.

Pastori Mitro Repo pitää epäoikeudenmukaisena piispainkokouksen päätöstä, jonka mukaan hän ei saa toimia samaan aikaan pappina ja EU-politiikassa. Repo huomauttaa, että ortodoksipappeja on ollut viime vuosikymmeninä ehdolla esimerkiksi eduskunta- ja kunnallisvaaleissa, eikä ketään heistä ole kielletty hoitamasta samaan aikaan papin tehtäviä.

Repo sanoo katsovansa, että hänellä oli sunnuntai-iltana oikeus olla yksin..

Puhut pappina myös vaikeista asioistaEt ole vain instituutissa joka yrittää hallita ihmisiä tiettyjen oppien mukaan.Kansa näytti,se haluaa ihmisen,joka on aito, onnellinen ja rehellinen.Sinä hohdat Jumalan Rauhaa, johon itse pyrin.Olet vapaa,jos et vertaa itseäni muihin.

revolle..Meidän pitäisi onnistua kasvattamaan pienet poikamme paljon sosiaalisimmiksi ja avoimemmiksi. Elämän tärkeät taidot tulee oppia jo varhaislapsuudessa.

Viime vuosien järkyttävien tragedioitten myötä on tuotu esiin julkisessa keskustelussa pahoinvointi.

että suomalaisen miehen kohtalo sinetöidään

jo lapsuudessa.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto