keskiviikko 24. elokuuta 2022

Totuuden puolustajat pitävät huolta, ettei totuus pala Bilderberg-biletyksissäkään! Faktantarkastus: ”Venäjän aloittama sota Ukrainassa” – Ei, sellaista ei ole olemassa | Pääkirjoitus

on the reasons for triggering Russia’s offensive on Ukraine. We stated that one of the most obvious triggers of the Russian Armed Forces offensive on Ukraine was the statement by Volodymyr Zelenskyy about Ukraine thinking of restoring its status as a nuclear power. Twitter community absolutely ridiculed that analysis. We took the “L” and moved on. 6 months later, here’s the Deputy Head of the Security Council of the Russian Federation: Russian Security Council Deputy Chairman Dmitry Medvedev on said Friday: “Zelensky, a few months before the start of the special military operation, said ‘we don’t rule out the resumption of work to create Ukraine's nuclear weapon capability.’ — Apparently, he wanted to scare us, but ended up creating an even more difficult atmosphere, which ultimately forced the Russian Federation to start the special military operation," said Medvedev.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

speculation that Russia plans to re-designate the SMO to an Anti-Terrorism Operation, escalating the parameters of military action.

Maybe, maybe not - but Ukrainian shelling of civilians in Donetsk gives them the "trigger event" to do this whenever they want.

dudivie kirjoitti...

https://t.me/s/sputnik

Anonyymi kirjoitti...

https://scontent.fqlf1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/304855281_1478387275996864_2816499801674043192_n.jpg?stp=dst-jpg_s2048x2048&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=AzJzoBN6TLQAX_Qvfl0&_nc_ht=scontent.fqlf1-2.fna&oh=03_AVIw52UoVaxQxmI1fjX2d2Bq4pyfI1Ws0KsL0FwRlpk-Yw&oe=63535CA9

dudivie kirjoitti...

Intiasta COVID-19 käytännössä kadonnut. Intia jakoi koteihin ivermektiini- kotipaketteja ja ayurvedarohtoja. Euroopan keskimääräinen ylikuolleisuus oli +16% yli normaalin tason. Espanjassa se oli +37%, Kyproksel

dudivie kirjoitti...

on siellä 40000 intiassa päivässä

dudivie kirjoitti...

https://mvlehti.net/2022/09/19/nain-suomesta-tehtiin-vihan-valtakunta-keita-ovat-oikeat-fasistit-kolumni/

dudivie kirjoitti...

Varatuomari Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että markasta ei vielä näillä päätöksillä luovuta, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä – vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.

Nämä Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994) sekä myös äänestäjille lähetettyyn tiedotteeseen. Osa eduskuntaa ja useimmat suomalaiset äänestäjät uskoivat tämän väitteen.

dudivie kirjoitti...

Kun kansa ja sen jälkeen eduskunta oli harhautettuna äänestänyt EU-jäsenyyden hyväksymisen puolesta, niin näiden äänestyksien jälkeen Sauli Niinistö – tällä kertaa oikeusministerin ominaisuudessa – sanoikin, että eurosta päätettiin jo EU-jäsenyysäänestyksessä, eikä siitä tarvitse tehdä erikseen lakialoitetta.

Tämän Niinistön tekemän järkyttävän teon vahingot nousevat Suomen kansalle tässä vaiheessa mahdollisesti jopa kymmeniin miljardeihin euroihin, tulevaisuudessa jopa satoihin miljardeihin euroihin.



Dokumentit Niinistön toiminnasta ennen EU-äänestyksiä v. 1994

Varatuomari Sauli Niinistö toimi perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana eduskuntakaudella 1991-1995. Valiokunnan puheenjohtajana Niinistö tietoisesti johti harhaan eduskuntaa ja suomalaisia kirjaamalla valiokunnan viralliseen pöytäkirjaan (PeVL 14/1994): ”Valiokunnan saaman selvityksen mukaan Suomen puolelta on jäsenyydestä neuvoteltaessa todettu, että talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen siirtyminen edellyttää valtiosäännön mukaan eduskunnan myötävaikutusta. Tähän viitaten valiokunta katsoo, että liittymissopimus ei vielä voi merkitä sitoutumistaosallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen.”

Eli Niinistö totesi yksiselitteisesti sen, että markasta luopuminen ja euroon siirtyminen ei sisälly EU-liittymislaki äänestykseen. Niinistö toimi näin, vaikka tiesi, että asia oli toisin – kuten jäljempänä ilmenee.

dudivie kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=dnKbs23xQrA left papadopou

dudivie kirjoitti...

https://www.iefimerida.gr/kosmos/economist-moyseio-aigon-bergina-megas-alexandros ?????

Anonyymi kirjoitti...

https://twitter.com/OlegMelnyk5/status/1613941854361522177 brag mh17

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto