keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Nyt minäkin . kuulun joukkoon jota voifadaan sortaa: vanhukset . saaa näh

4 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

COVID-19 restrictions except reminding people to wash hands, not stand close to people they don't know, etc are being abolished in Sweden today.

I... hope it's the right time.
State epidemiologist Tegnell says "this is absolutely a good time", but also "no, we are not sure".

dudivie kirjoitti...

https://twitter.com/search?q=%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7&src=typed_query&f=live

dudivie kirjoitti...

ain muutamaa päivää aikaisemmin.

Lue lisää: Rajuja petoksia, avioliitto puhelun perusteella, Matti Nykäsen managerointia... – tällainen oli kohuliikemies Carl Danhammerin elämä

CARL DANHAMMER oli sairastellut paljon. Helmikuun lopulla hän oli saanut maksansiirron. Siitä huolimatta Danhammer päätti lähteä kesken koronaepidemian parin kuukauden reissulle suosikkimaahansa Ghanaan.

Matkalle lähtöä puolsi se, että Danhammer oli täysin rokotettu pandemiaa vastaan.

– Näin Callen rokotetiedot, ja hän oli saanut molemmat koronarokotteet. Itse hän kertoi saaneensa lisäksi myös venäläisen Sputnik-rokotteen.

dudivie kirjoitti...

THL:n mukaan ikä ja taustalla olevat sairaudet lisäävät huomattavasti koronatartunnan saaneen riskiä joutua sairaalahoitoon tai kuolla. Riskiryhmiin kuuluvat erityisesti yli 70-vuotiaat sekä ne, joilla on keuhkojen tai sydämen toimintaa tai elimistön vastustuskykyä heikentävä sairaus.

Munuais- ja maksaliitto muistutti elokuussa sivuillaan, että tutkimusten perusteella vasta-aineita koronavirusta kohtaan kehittyy kahden rokoteannoksen jälkeen alle puolelle elinsiirron saaneista. Sen vuoksi varotoimien noudattaminen on heille edelleen tärkeää. Kolmannen rokotuksen antamista on maailmalla pohdittu tälle ryhmälle.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto