perjantai 24. syyskuuta 2021

hing seems certain, what ‘we’, i.e. the whole of humanity, do to respond to climate emergency and ecological breakdown during the present decade of the 2020s is absolutely pivotal.

kun barack obama sai ohjat käsiin riihimäkeläisen asetehtaan tuotanto rärjähti uulle Muistutan nyt vielä, että vaikka twiitissäni oli huonosti muotoiltu ja virheelliseen luetun ymmärtämiseeni perustuva valtiohaave-kohta, jota on oikeutetusti kritisoitu, en esittänyt tuohon liittyvää väitettä. Mielestäni oli siis kiinnostavaa, että Tanner nosti asian noin esiin.Itse olen ollut kiinnostunut siitä, miten Öcalanin demokraattista konfederalismia voi pohtia osana maailmanpolitiikaa. Yhtäältä pohtien, miten niitä unelmia laajastin toteuttavan yhteisön toiminta osana maailmanjärjestelmää eroaa perinteisemmistä valtiomalleista.... Teivo Te · 1t Vastauksena @hekanaho ja 4 muulle Kurssillani oli taannoin vierailijana Sinam Mohamad. Oikein kiinnostavaa keskustelua, en nyt kaikkea siitä muista. Korosti tietenkin, että tavoitteena jotain muuta kuin valtio.leksis Sappikivi · 2t Sähköpostini. SaapuneetKansio. Pulssi nousee . Ei. Ei ,vieläkään. Yle ei vieläkään pyydä anteeksi että Hugo herjasi Minua "pahviksi",vastoin kaikkia lakeja ja hyviä tapoja. Taistelu jatkuu Teivo Teivainen @ · 1t Vastauksena käyttäjille @hekanaho @SLahteenaho ja 3 muulle On aivan selvää, että demokraattisen konfederalismin lähtökohtana on korostaa sen eroa perinteisestä valtiomallista ("valtiosta"). Valtionkaltaisuuden ja valtiollisuuden eri muotojen tutkimuksen vinkkelistä tiukkaa dikotomiaa (valtio-ei valtio) vaikea pitää kiveen hakattuna.

2 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

https://twitter.com/Tiiyee/with_replies

dudivie kirjoitti...

Suomessa Zabludowicz tutustui juutalaisyhteisöön ja elätti itsensä opettamalla juutalaisten lapsia. Todellinen "elintaso- ja vaikutusvaltaloikka" tapahtui kuitenkin siinä vaiheessa, kun Zabludowicz kävi Israelissa ja sai sieltä toimeksiannon rekrytoida suomenjuutalaisia sotilaita Israelin itsenäisyystaisteluun ja tämän lisäksi hankkia aseita.

Kumpikin toimi oli tehtävä hyvin salaisesti, sillä pestautuminen vieraan maan asevoimiin oli laissa kielletty. Tästä huolimatta 28 suomenjuutalaista lähti Israeliin niin sanottuihin mahal-joukkoihin. Viranomaisille kerrottu peitetarina oli, että suomenjuutalaiset lähtevät maataloustöihin Ruotsiin. Myöhemmin, kun suomalaisia aseita laivattiin Suomesta Israeliin, ne oli tulliasiakirjoissa merkitty maatalouskoneiksi.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto