tiistai 24. elokuuta 2021

CIA Report: Use feminism to reduce Western opposition to military occupation of #Afghanistan [2010] Link: https://wikileaks.org/wiki/CIA_report_into_shoring_up_Afghan_war_support_in_Western_Europe,_11_Mar_2010

Ranskan ”YLE”n (radio-tv) viisi vuotta Kabulissa ollut kirjeenvaihtaja Sonia Ghezali on evakuoitu. Antoi haastattelun FranceInter-radiossa aamulla ja kertoi että_talibaanit_eskortoivat hänet lentokentälle. PR-temppu?
Ville Kajanne @VilleKajanne · 21. elok. 1/2 Muistelin tuossa mummoani. Maalaisjuuret, mutta porvarillistunut elegantti rouva. Aamuisin teki kävelyn tai ui, joskus luki, joskus kutoi, puhui puhelimessa, mutta pitkiä aikoja ei tainnut tehdä mitään. Siivota ei tarvinnut ja söi kuin hiiri. Ei koskaan sairaana.
27. lokak. 2020 Vastauksena käyttäjälle @RitvaSavolaine1 Kaikki ajallaan, antaa toisen kukkiaHymyilevät kasvot sydämen muotoisilla silmillä täälläkin vielä kehäkukat ja pensashanhikki kukassa, liki marraskuussaHymyilevät kasvot hymyilevillä silmillä

10 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=bxb-sr3jtAQ teivo kaarle

dudivie kirjoitti...

https://www.facebook.com/argyll.sutherland.94/friends

dudivie kirjoitti...

https://areena.yle.fi/audio/1-2150576 2015 hurti

dudivie kirjoitti...

https://www.instagram.com/sannitrishin/ kallio

dudivie kirjoitti...

Vanhoillislestadiolaisuus on ytimeltään väkivaltainen liike, koska siellä on tärkeätä oikeassa oleminen ja opin vartiointi, ja samalla keskustelun torjuminen, ihmisten uskon arviointi. Sillä on hyvin väkivaltainen ydin. Silloin väkivallan torjunta on vaikeaa.

– Minulle sanottiin, että ”sinä olet raateleva susi”. Mutta kaikki voidaan unohtaa, jos vain käyn seuroissa ja jatkan jäsenyyttä liikkeessä.

– Muiden uskovaisten myötätunnon puute

dudivie kirjoitti...

Olin siis perheenäiti ja minulla oli seitsemän lasta. Olin mennyt niin nuorena naimisiin, että en ollut suorittanut mitään ammatillisia opintoja. Kaipasin jotain sellaista älyllistä toimintaa lasten kanssa olemisen lisäksi. Rupesin sitten suorittamaan arvosanoja avoimessa yliopistossa. Sitten hain opiskelijaksi, joskaan siinä vaiheessa minulla ei ollut tutkinnon suorittamisen tavoitetta. Ajattelin että se on aika mahdoton tehtävä, kun lapset olivat vielä pieniä, kouluikäisiä.

Innostuin pääaineestani joka oli sosiaalipolitiikka, sitten se myöhemmin muuttui sosiaalityöksi, ja olin alusta saakka hyvin innostunut siitä. Lastensuojelu sitten valikoitui gradun aiheeksi ja sitä myötä sitten väitöskirjan aiheeksi.

dudivie kirjoitti...

https://www.instagram.com/samulilindberg/

dudivie kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=sFBPHDQAVaE&t=2s kskustelu yksilö

dudivie kirjoitti...

neljännellä pitkäoireiseen koronaan sairastuneelta on kahdessa tutkimuksessa löydetty suurempi verenhyytymisalttius, mikä selittää heidän pysyviä oireitaan, kuten heikentynyttä fyysistä kuntoa ja väsymystä, Lassila sanoo.

Lassilan mukaan rajussa koronataudissa hyytymishäiriö voi jäädä päälle, kun tulehdusreaktio on jo sammunut.

– Hyytymishäiriö pysäyttää verenkierron pienissä suonissa, ja häiriössä oleva elin jää ilman verta. Se aiheuttaa hapenpuutetta ja kudostuhoa

dudivie kirjoitti...

ρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια.[3] Επικαλούμενος προβλήματα υγείας αποφυλακίστηκε στις 2 Ιουλίου 2018.[4] Πέθανε στις 27 Αυγούστου 2021

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto