tiistai 30. tammikuuta 2018

yliopistotyönantajia edustava Sivistystyönantajat jatkoivat tiistaina 30.1. neuvotteluja yliopistojen uudesta työehtosopimuksesta. Sopimukseton tila uhkaa keskiviikon jälkeen.

http://selkakanava.fi/si-nivelen-toimintahairio-voi-aiheuttaa-alaselkakipua aying: Louis Armstrong - I Get IdeasTurkish military blocks #Syrian Army’s route to besieged #Shiite towns in #Idlib- Είναι παρεξηγημένο φαγητό οι μπάμιες. - Το ξέρω, εγώ το ξεκίνησα.Kommenttini oli sarkastinen. 1 vastaus 0 uudelleentwiittausta 1 tykkäys Vastaa 1 Uudelleentwiittaa Tykkää 1 Yksityisviesti Utopistirealisti‏ @Utopistirealist Seurataan Seurataan käyttäjää @Utopistirealist Lisää Vastauksena käyttäjille @juttutalo, @martkyll ja @SarasvuoJari Huomasin kyllä, mutta omani ei.sauliksi saulin paikalleNikki Haley unaware United States killed off 20 percent of North Korean population with the relentless 3 years bombings in 1951-53 Over half a million tons of bombs including napalm and chemical weapons were dropped on children and women - 78 cities destroyedΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ ‏ @mykoniato 38 min38 minuuttia sitten Lisää 1.500.000,λένε οι διοργανωτές. 140.000, λέει η αστυνομία. Από αύριο θα πηγαίνω στο τοπικό αστυνομικό τμήμα να ζυγιζομαι.

5 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

g: Trio Da Kali and Kronos Quartet — Ladilikan (Full Album)

Anonyymi kirjoitti...

Randy Lavello on hiljattain haastatellut paloupseeri (Auxiliary Lieutenant Fireman) Paul Isaac Jr:a, joka kertoo New Yorkin palomiesten olevan hyvin järkyttyneitä tapauksen peittelystä ja hän itse on ottanut tehtäväkseen hakea oikeutta ja vastauksia kysymyksiin. Isaac kertoo, että monet palomiehet tietävät, että WTC:ssä oli pommeja, mutta ovat peloissaan työpaikkansa takia, eivätkä uskalla puhua siitä, koska esimiehet ovat kieltäneet. Palolaitoksen terrorismin vastainen konsultti, entinen CIA:n johtaja Robert Woolsey, on antanut komentoketjua alaspäin tiukan käskyn olla hiljaa (gag order - juridinen termi). Virallista "tukiristikkoteoriaa" (truss theory) pilvenpiirtäjien sortumisen syynä, Isaac kommentoi: "näin korkeaa rakennusta ei koskaan voitaisi rakentaa siten. Pienikin tuuli kaataisi sen nurin. Nuo rakennukset (kerrokset) oli tuettu rakenneteräksellä. Rakennus ei vain sorru tuolla tavalla itsensä sisään, se oli hallittu räjäytys.

Anonyymi kirjoitti...

Adam Weishaupt (1748-1796) joka laati ohjelman jonka päätehtäviä ovat:


- järjestäytyneen yhteiskunnan instituutioiden tuhoaminen
- yksityisomistukseen perustuvan talousjärjestelmän ja perimisoikeuden kumoaminen
- isänmaallisuuden tuhoaminen
- perhe-elämän tuhoaminen, naisten yhteiskäyttö ja lasten sosialisoiminen ja indoktrinoiminen valtion kouluissa

- kaikkien uskontojen hävittäminen
- maailmanvaltakunnan perustaminen

dudivie kirjoitti...

Filosofit antoivat taustatukea salaseurojen ja juutalaisen rahamaailman hankkeille. Tosin se Ranskassa oli hankalaa, mutta olihan Hollanti ja Englanti nyt vapaita, ja Atlantin toisella puolella ei tapettu edes baptisteja. Ranskalainen Francois-Marie Arouet Voltaire (1694-1778) joutui hakeutumaan uskovien verellä lunastetun Englannin turvaan kohta, kun alkoi kritisoida kirkkoa. Mutta vaikka Voltaire oli nähnyt ja käyttänyt hyväkseen kristityn maailman saavuttamia etuisuuksia, hän hyökkäsi myös Jumalaa vastaan. Pian ranskalaiset alkoivat tappaa toisiaan kuin hullut rotat ahtaassa häkissä.
Weishauptin perustama salaseurojen salaseura Illuminati sai valtaansa Pariisin vapaamuurarit ja kansankiihotus alkoi. Maksetut agitaattorit kulkivat väkijoukoissa mellakoita ja mielenosoituksia järjestelemässä. Toimintaa johdettiin jakobiiniklubeilta. Keksittiin giljotiini, jonka avulla Plaza de Grevellä katkottiin puolen miljoonaa päätä. Järki julistettiin palvonnan kohteeksi ja raamattuja alettiin polttaa. Olisi kai poltettu uskoviakin, mutta niitähän Ranskassa ei enää ollut.

Uusi uskonto

Ranska oli väsynyt sotiin. Kun Ranskassa alkoi taantumukseksi kutsuttu kausi, Illuminati keskitti toimintaansa Yhdysvaltoihin, Englantiin ja Saksaan. Edistykseksi kutsutun saatananpalvonnan pääideologeiksi nousivat juutalainen Moses Hess, Saksan sosialidemokraattisen puolueen perustaja sekä hänen journalistinsa Friedrich Engels ja Karl Mordechai Marx, molemmat juutalaisia.
Hessin opetuslasten ja Yhdysvaltojen avustuksella Venäjän keisarikunta kaadettiin vuonna 1917. Stalin jäi tuhoamaan Venäjää, mutta juutalainen Leon Trotski lähetettiin ulkomaille. Euroopan sosialistijohtajiksi tulivat kuitenkin Mussolini ja Hitler. Hitlerin ja Stalinin sopimuksesta aloitettiin toinen maailmansota. Pääideologiksi jäi Antonio Gramsci, (1891-1937), vaikka hän ei Mussolinille kelvannutkaan. Gramsci kun ajatteli jo tulevia.
Kun näytti selvältä, etteivät salaseurat pääse maailman valtiaiksi Venäjän avulla, perustettiin Yhdistyneet Kansakunnat- niminen valtioiden välinen elin taistelujärjestöineen. Ensi töikseen YK perusti Israelin valtion, sillä sen avulla oli helppo luoda kaaosta. Taistelujärjestöjen, erikoisesti UNESCO:n tehtäväksi tuli julistaa uutta maailmanoppia, utopiaa uudesta uljaasta maailmasta, jossa synnin tekijätkin olisivat onnellisia.
Venäjän kokeilu oli vuoteen 1991 mennessä osoittanut, että elämä hullujen paratiisissa ei ole kivaa. Hävitystyö oli kyllä sujunut melko hyvin, mutta uutta uljasta yhteiskuntaa ei vain syntynyt. Rautaisten kulissien takana oli "huonosti meikattu helvetti". Sen tuella Kiina oli tullut sosialismin piiriin, kuten myös kymmenet muut valtiot, mutta samat riesat oli niilläkin. Mutta olihan vielä Yhdysvallat, ja muutama Euroopan

Anonyymi kirjoitti...

Illuminatin keskeisimpiin jäseniin kuuluvat ns. pääkomitea (committee of 300) johon kuuluvat

- Hollannin kuningatar Beatrix
- Hollannin prinssi Bernhard
- Yhdysvaltain keskuspankin johtaja Alan Greenspan
- Lord Peter Carrington
- Lord David Owen
- Percy Barnevik
- Pehr G. Gyllenhammar (frm Volvo)
- Ruotsin ent. pääministeri ja illuminatin puolelta salamurhattu Olof Palme
- Henry Kissinger
- Neville Chamberlain
- Saksan liittokansleri Helmut Kohl
- Peter Wallenberg - S-E Bank of Sweden (Committee of 300)
- Queen Elisabeth II - Queen of the Committee of 300

Bill Clinton - Bilderberger, Trilateral Commission, CFR

George Bush - Skull & Bones, CFR, Trilateral Commission, Committee of 300, Illuminati , Skull & Bones

Muita Illuminatin jäseniä:
John Jacob
Astor McGeorge
Bundy Andrew
Carnegie Walter
Freeman W. Averell
Ted Kennedy
John D. Rockefeller
Sr. David Rockefeller
Lee Teng-hui
Baron Guy de Rothschild
Hillary Clinton - (6° Grand Dame)
Albert Pike - (founder of Ku Klux Klan)
Sam & Edgar Bronfman Jr. - (Seagram Whiskey)

ROCKEFELLERS: David, Nelson, Winthrop, Laurence, John D. III Lord J. Rothschild Bertrand Russell (scientist) Otto of Habsburg George W. Bush Jr. - Illuminati , Skull & Bones Irenee du Pont, Illuminati Adam Weishaupt Founder of the Bavarian Illuminati

Saddam Hussein kuuluu myös tähän eliittisakkiin vapaamuurarijäsenenä joten hänen julkinen vangitseminen on täyttä teatteriesitystä.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto