maanantai 8. tammikuuta 2018

-Μερικά πράγματα στη ζωή μου έχουν έρθει εύκολα -Οπως; -Τα κιλά I do not identify as a woman. Thus all "women's" organizations and events that claim to be open to "anyone who identifies as a woman," exclude me.

Now Playing: Blizzard Storm Sounds | Relaxing Winter Background Sounds | Heavy Wind & Snowτί ο Ευδόκιμος έχει κάποια στοιχεία από Μακρυγιάννη: μοναδική αμεσότητα, πηγαία καλοσύνη, έντονη προσωπικότητα και λαϊκή θυμοσοφία. Πηγή: «Εφυγε» ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος | iefimerida.gr https://www.academia.edu/35656983/Enter_Economism_Exit_Politics_Experts_Economic_Policy_and_the_Damage_to_Democracy_ https://www.dissentmagazine.org/online_articles/raj-patel-jason-moore-history-world-seven-cheap-things-interview

5 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

https://twitter.com/lamlacvolac/status/948583357545402369

dudivie kirjoitti...

http://juche007-anglo-peopleskoreafriendship.blogspot.gr/2017/12/kim-jong-il-great-thinker-and.html

dudivie kirjoitti...

Tänään olen selvittänyt sitä, miksi ja miten Helsingin yliopiston kokouskäytäntöihin ja muihinkin asioihin on pesiytynyt salailun kulttuuria. Tuntuu siltä, että #julkisuusperiaate ei olisi kovin tuttua niille, jotka asioista antavat ohjeita.

dudivie kirjoitti...

meillä maakuoppa-Suomessa asianlaita sanotaan näin: mitäpä se hyvejää. #kainuulaisinlauseLienee lopulta myös psyykkisesti perustavampaa kantaa säkillä valoa pirttiin ja pimeää ulos kuin puhkoa seinään aina vain isompaa reikää. onhan akateemisessa maailmassa myös ns. blind review -systeemeitä jne. onhan akateemisessa maailmassa myös ns. blind review -systeemeitä jne.

dudivie kirjoitti...

Perusteluiksi antroposeenisen epookin käyttöönotolle on esitetty sitä, että ihmisen toiminnasta johtuvia muutoksia luonnossa on niin paljon ja osa niistä on geologian keinoin havaittavissa

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto