sunnuntai 6. elokuuta 2017

Να στεναχωριέσαι για τα σημαντικά. Και τα σημαντικά είναι όσα είναι δίπλα σου. Ούτε πίσω σου, ούτε μπροστά σου. Δίπλα σου. Πάντα δίπλα σου.

Να στεναχωριέσαι για τα σημαντικά. Και τα σημαντικά είναι όσα είναι δίπλα σου. Ούτε πίσω σου, ούτε μπροστά σου. Δίπλα σου. Πάντα δίπλα σου.Hieno muistutus siitä, että #antikapitalisti voi olla #antikommunisti. http://www.hs.fi/talous/art-2000005316667.html?share=6010a88473d50bac7cae3241f26366bc … #kapitalismi #kommunismi #parecon #taloushttps://www.facebook.com/events/111227516209590/ HUOLETTOMUUTTA PITÄISI OPETTAA KOULUSSA: the school should teach u Not to Worryyyy.http://gallery.ochils.com/ gary from teen mom‏ @garyfromteenmom 10. elokuuta Lisää doctor: any questions? me: do u think im cute1956 after purchasing the Granma yacht they sailed together with another 81 revolutionaries back to Cuba to begin the guerilla war. They succeeded to hide in the Sierra Maestra mountains and gain favour of the local people. Fidel recorded a video in English which he sent to the world claiming democracy and social equity. On 1 January 1959 Batista surrendered and fled to the USA.http://www.e-ir.info/2017/08/28/pakistans-role-in-western-and-middle-east-security/

3 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

Ja laituriin ei kyllä juuri koskaan laiteta lautaa, kyllä se lankusta pitää tehdä.

Kyllästetystähän se kannattaisi tehdä. Ongelmana, sitä ei saa sahattuna, ainoastaan höylättynä nykyään. Höylätty on pirun liukas. Kokemusta on, tein ison sillan lankutuksen viime kesänä, puoli kolometriä painekyllästettyä.

Tavallinen lauta, käsiteltynä kestää, ehkä vajaat parikymmentä vuotta, veti siihen mitä tahansa. Kyllästämättömänä, alkaa mätäneen jo kymmenessä vuodessa.

Mun mielipide. Hommaa kyllästettyä, uritettua lankkua. Laita urapuoli ylöspäin. Toimii se, kun oppii tajuamaan, että joskus on pliukasta. Mutta kestää monta kymmentä vuotta. Tavaran hinta mitätön kestoikään nähden.

Se ja sama, mitä kotikonstein kyllästät, ei se toimi. Terva taitais olla paras aine. Sillähän ne puulaivat aina on käsitelty. Tervaa saa myös Biltemasta. Onhan se alkuun vähän nihkeä, mutta kuuman kesän jälkeen, seuraavana kesänä, se toimii loistavasti. Kokemusta siitäkin. Mä tervaan nykyään ulos tulevat puujutut, jos ei raski ostaa kyllästettyä.

dudivie kirjoitti...

Osta kestopuisia valmiita terassilaattoja. Ainakin 40, 50 ja 60 senttisenä saa. Ne ladot peräkkäin ja terassiruuveilla runkoon kiinni niin jo saat uuden kannen ja nopeasti!puuöljyä ja tervaa. Puuöljyyn kun sekoittaa vähän tervaa niin tulee hyvin säänkestävä eikä kuitenkaan helteelläkään "tahmea" pinta. Öljyn kanssa terva imeytyy puuhun jolloin ei sitten tartu varpaisiin. Terva pysyy puussa paremmin eli ei ole sitä uudelleenöljyämistarvetta niin usein kuin pelkällä öljyllä käsitellessä.https://www.perinnetaito.fi/tuotteet.html?id=3/10 https://suomenluonnonmaalit.fi/terva-puunsuojauksessa/ http://www.virtasenmaalitehdas.fi/tuote/terva/ http://www.puuproffa.fi/PuuProffa_2012/7/pintakasittely/terva-ja-suopa http://www.puuproffa.fi/PuuProffa_2012/7/pintakasittely/terva-ja-suopa

Anonyymi kirjoitti...

Jäämeren junarata - Kiinan uusi Silkkitie? @charlyjsp ja @TeivoTeivainen klo 10.29 @radiosuomi #Kaukoputki #Ajantasa #Kiina #JäämeriJäämeren junarata - Kiinan uusi Silkkitie? @charlyjsp ja @TeivoTeivainen klo 10.29 @radiosuomi #Kaukoputki #Ajantasa #Kiina #Jäämeri

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto