torstai 21. lokakuuta 2021

”Sekulaarit kurdit” ovat Syyriassa tällä hetkellä lähinnä USA:n miehitys- ja vaikuttamisoperaation peiteorganisaatio, eikä heitä sen takia pidä tukea, koska silloin vain tuetaan USA:n laittomuuksia.

Meet the new clown in town: future imperial ambassador to Beijing, Nicholas Burns.Ja me, venäläiset, haluamme nyt yhden talousalueen Lissabonista Vladivostokiin, jossa on vauras väestö ja koskematon luonto. Mutta ei. Amerikan sotilas-teollisuuskompleksin hämärtäjien ja parin hullujen analyytikkojen (joiden syyn vuoksi Yhdysvaltain velka on saavuttanut tähtitieteelliset mittasuhteet) vuoksi absurdi esitys jatkuu. Haluaisin kysyä: löysittekö Putinin rahat

3 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

https://twitter.com/search?q=HalynaHutchins&src=typed_query&f=live

dudivie kirjoitti...

ollut puoli vuotta Ruotsissa hevostenhoitajana ja sitten opiskelin Ypäjällä alaa. Kruununhaasta Vironkadulta olin saanut yksiön ja olin itsenäistynyt, tullut itselliseksi. Minulla oli tilaa ja aikaa, ja pelkästään iloisuus siitä, että sai havainnoida ja merkitä muistiin ympäristöään, se kai minusta teki kirjailijan."

TURKAN kustantajan Tammen sivuilla häntä kuvaillaan Eino Leinon Seuran sanoin tekijäksi, joka vaeltaa horjumattomin askelin omaa tietään yhä syvemmälle runoon.

”Hetken muodit eivät häntä heiluta, alati tihenevän lumeen läpi hän näkee olennaisen. Hän on niin lähellä ydintä, että kykenee kumoamaan painovoiman: raskas muuttuu hänen käsissään kevyeksi, vähäpätöinen merkitykselliseksi. Hänen maailmansa on rajaton kaikkeus

dudivie kirjoitti...

https://www.vastavalo.net/itameri-suomenlahti-jaa-jaan-muotoja-594208.html

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto