maanantai 26. huhtikuuta 2021

vähän muistuttaa kulorastaan laulua siis voisi olla joku rastas

any means necessary. usa . vappu pärriäinen kävi ikkunan takana vaikk on pakkasta. tunti aamulla metsässä mutta nyt tuulee

2 kommenttia:

dudivie kirjoitti...


Hyvää ja terveellistä sekä helppo viljellä
Valkosipuli korostaa monen ruokalajin makua. Sen viljeleminen ja sadon kerääminen tuo Välimeren tunnelman omalle pihalle. Valkosipuli on hyvä istuttaa syksyllä ja kerätä sato keväällä.

Valkosipulia lukuun ottamatta useimmat sipulit istutetaan keväällä ja sato korjataan syksyllä. Yhden koulukunnan mukaan sadonkorjuun voi aloittaa, kun sipulin naatit alkavat taipumaan ja korjata sipuleita uusien perunoiden tapaan vähän kerrallaan. Toinen koulukunta näkee, että viljelijän tulisi odottaa kunnes kaikki naatit ovat lakastuneet ja korjata kaikki sipulit yhdellä kertaa.

Yleisesti voidaan todeta sipulinviljelyn olevan helppoa. Sipuli viihtyy aurinkoisessa, runsasmultaisessa ja hyvin kalkitussa maassa. Harva tietää, että sipuli on maailman toiseksi viljellyin vihannes (

dudivie kirjoitti...

BPD have a great need for constancy and consistency in their world. If you are to provide them with effective support, you will need to try to provide and facilitate this constancy and consistency, becoming a rock and an anchor in their sea of torment.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto