lauantai 27. kesäkuuta 2020

Indian cooking before Portuguese brought aloo, tomatoes,& peppers. We see from recipes given back in 10th century Jain texts that Indian cooking was still filled with spices, mashed up coriander, zira, haldi, & ubiquitous hing. Daal is still cooked the same way.

Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies. ~ Groucho Marx ~Nykäsen tapaan vuonna 1963 syntynyt Kojonkoski tuntee tuttavansa tarinan. – Matti rakasti mäkeä. Hän tuli nuorten maajoukkueeseen jälkeeni, mutta ajoi nopeasti ohi. Vuonna 1981 Nykänen jo Kojonkoski olivat nuorten MM-kisoissa. – Hän voitti kultaa, muttei juurikaan hymyillyt. Kuvaajat kysyivät, voisiko tuore maailmanmestari tuulettaa. Matti vastasi, että minkä takia. Se kuvastaa häntä paljon: hän hyppäsi itselleen, ei muille.

2 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

Naudat karkasivat Hyvätuuli Highland -tilalta Jäppiläntien varresta. Osan niistä omistava Esko Rissanen kertoo naapurin hevosten katkoneen nauta-aitauksen sähkölangat aamutuimaan, mistä innostuneena nautalauma lähti omille teilleen.

”Hevoset olivat jotain säikkyneet ja tulivat juosten sähköpaimenen läpi”, Rissanen kuvailee.

VIIMEISIMMÄN havainnon mukaan neljä hiehoista olisi nähty Partaharjun tiellä kulkemassa kohti Pieksämäkeä, mutta lopuista seitsemästä ei ole havaintoja.

”Muut ovat kaksivuotiaita nuoria hiehoja, ja lauman johtaja on vanhempi lehmä. Jälkien perusteella se ei ollut niiden neljän joukossa.”

dudivie kirjoitti...

https://www.kotitalolehti.fi/blogi/mihin-isannoinnista-voi-valittaa/#

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto