maanantai 18. toukokuuta 2020

25. Minkälaista näyttöä ikäihmisten suhteen tarvitaan? Hanna Nohynek: Vanhuksilla immuunivaste voi olla matalampi kuin työikäisillä. Jos rokote ei anna ikäihmiselle suojaa tautia vastaan, sen antaminen ei ole hyvä asia.

apanilainen osapuoli ei vastannut Kiinan ja Etelä-Korean Japaniin soveltamien yritysten pääsyrajoitusten lieventämiseen. Kiinassa ja Koreassa kaupallinen matka ilman itsenäistä eristämistä on jo toteutettu negatiivisen reaktion olosuhteissa, mutta Japani osoitti varovaisuutta. On ongelma, jos tuodaan paljon asioita, ja nyt painotamme enemmän kotimaisia ............28. Jos tautia vastaan ei synny immuniteettia, voiko rokotetta valmistaa? Hanna Nohynek: Tämä on avainkysymys. Täytyy ymmärtää koronataudin aiheuttama immuniteetti luonnontaudin aiheuttamana ja minkälaisen immuniteetin rokote saa aikaan ja kuinka pitkäkestoinen se on.50. Miten rokotteen kehitystyötä on helpotettu pandemian aikana? Paula Korhola: Geenimuunneltujen organismien kohdalla voidaan antaa vapautus ympäristöriskinarvioinnista. Fimea voi tehdä lääketehtaiden tarkastuksia etänä ja pidentää nykyisiä todistuksia. Saatavuuden varmistamiseksi voidaan ottaa helpommin uusia valmistuspaikkoja käyttöön.

2 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

Terveisiä Kaliforniasta. Vaikka kasvoin UK:ssa en saanut kirveelläkään lausuttua oikein San Franciscon rantaraitin "Embarcadero" nimeä (lausutaan embarkkadeerou), Tahoe (lausutaan taahou) ja Yosemite (lausutaan youuusemiti). Paikalliset oli aina ihan että MITÄ, mikä josemite ?

dudivie kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=EbD_O-KGHBY voitt

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto