maanantai 4. maaliskuuta 2019

Dogs are our link to paradise. They don't know evil or jealousy or discontent. Maybe I'm not so blind. Maybe I just choose to see the good in you.To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring--it was peace!

🇵🇰 En ole minkään puolesta, pikemminkin päinvastoin. those who talk about wars online are the ones who hides from war first.🇱🇷🇵🇰 LEMME SHOW U REAL PAKISTANEnsin oli Naisten päivä sitten tuli Pääministerin päivä ja hurraa, tänään on Barbin 60v päivä! Jaa, mitäkö yhteistä, noo, viritelkää harmaat aivosolunne, tositoimiin! Εαρινή ισημερία με μια...υπερπανσέληνο. Kiitos ja hemmetisti anteeks!Ja rehellisyys oli sinun hiljainen tyylikävelysi, kun oikein kuuma viima kävi sydämessä! #auringonvihreä #björling

2 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

νείται σε πολλές κατευθύνσεις. Η πρώτη αφορά την πληροφοριακή στήριξη. Οι άνθρωποι της Ευρώπης οφείλουν να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει εδώ, ότι δεν πρόκειται για μια επιμέρους μικροσύρραξη εθνικής-εθνοτικής βάσης. Εδώ πρόκειται για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα με πολύ ισχυρή κοινωνική συνιστώσα. Εδώ οι άνθρωποι δεν μάχονται μόνο για να διατηρήσουν τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους αλλά επιπλέον και για να ιδρύσουν ένα νέο κράτος, που θα εδράζεται στη λαϊκή εξουσία, στις αρχές της λαϊκής εξουσίας. Πολλοί εδώ μάχονται για ιδεολογικούς λόγους, υπέρ του κομμουνισμού, του σοσιαλισμού, κάποιοι είναι και αναρχικοί. Το δεύτερο στο οποίο θα μπορούσατε να βοηθήσετε είναι οι εθελοντές. Εδώ είναι πολλοί λίγοι οι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν πραγματικά να πολεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Μας λείπουν αξιωματικοί. Ο τρίτος τρόπος είναι η ανθρωπιστική βοήθεια. Υπάρχει τεράστιο μέρος του πληθυσμού το οποίο πάσχει από ελλείψεις σε τρόφιμα, σε φάρμακα, σε ρουχισμό, σε απλούστατα πράγματα. Ενίοτε μας απευθύνονται άνθρωποι, διευθυντές προσχολικών ιδρυμάτων. Δεν μπορούν να μαγειρέψουν, δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδάκια. Δυστυχώς έχουμε περικόψει και το συσσίτιο των μαχητών μας ούτως ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και τον ντόπιο, τον άμαχο πληθυσμό, να του προσφέρουμε ιατροφαρμακευτική βοήθεια. Τέταρτον, κάθε πόλεμος απαιτεί τεράστιους πόρους. Συγκεκριμένα η ταξιαρχία μας και το κομμουνιστικό μας τμήμα δεν έχουν θεσμικούς τρόπους για τη λήψη πόρων. Ό,τι διαθέτουμε σε πόρους είναι από το υστέρημα των ανθρώπων, από τη Ρωσία και την Ευρώπη.

dudivie kirjoitti...

2.12% have more than 1,000 followers. Meanwhile, 95.9% have less than 500 followers

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto