lauantai 28. heinäkuuta 2018

elsingistä Turkuun lähtee raiteelta 6. Pysähdyspaikkoina Leppävaara, Kirkkonummi, Inkoo, Karjaa, muutama maitolaituri ja tukkipino Perniössä, Salo, satunnaisesti Paimio ja Piikkiö, Kupittaa ja lopulta Turku joskus illansuussa.

onnistumisen ppelko :DFind it very curious why a game dealer would even phone a landowner when there's no details on a tag to show where the Deer came from only a grid reference what business is it of the game dealer to talk to the landowner to inform him how many deer have been shot off any ground Might be a problem with poaching in the area or some sort of collaboration to monitor deer numbers

2 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

http://www.perinnemestari.fi/index.php?sivu=keskustelu&id=354

dudivie kirjoitti...


Hesperos illan personifikaationa. Taiteilija Anton Raphael Mengs (noin vuodelta 1765, Patrimonio Nacional, Madrid)
Hesperos (m.kreik. Ἓσπερος, "ilta") oli kreikkalaisessa mytologiassa Eoksen, aamuruskon, poika ja iltatähti. Hyginus kertoo hänen isänsä olevan Kefalos, mutta useammin isäksi nimetään Astraios. Roomalaisessa mytologiassa hänen vastineensa on Vesper, josta juontaa englannin kielen länttä tarkoittava sana west länteen laskevan auringon mukaisesti.

Johannes Tzetzes nimeää Hesperoksen Atlaksen pojaksi, joka oli kiinnostunut tähtitieteestä. Hän kiipesi Atlaksen harteille ja katosi. Iltatähdelle, tähdistä suurimmalle, annettiin nimi hänen mukaansa.

Diodoros mainitsee Hesperoksen hesperidien isoisänä ja Atlaksen veljenä, jolle hän antoi tyttärensä puolisoksi.[1]

Yhteys Fosforokseen ja Eosforokseen
Hesperos sekoitettiin jo antiikin aikana Fosforokseen, aamutähteen, joka tunnettiin myös nimellä Eosforos. Syynä oli yksinkertaisesti se, että aamu- ja iltatähteä pidettiin alun perin kahtena eri taivaankappaleena, mutta kreikkalaisten hyväksyttyä tosiasian, että molempien kohdalla kyseessä on Venus, he omistivat ”vaeltavan tähden” Afroditelle (roomalaisten Venus),[2] ja Hesperoksella saatettiin viitata sekä aamu- että iltatähteen.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto