perjantai 8. syyskuuta 2017

Iltaa, aamulla kurssille.Hyvä ystävä tuli ja meni.Nähdään taas parin viikon päästä kun tulee uudelleen ja on ehkä yötäkin.? Tosikiva juttu 😊

söin jotain kasvia puutarhassa ja suu paloi kokonaan sitten neljä opäivää kurkkua poltti sitten alkoi nuha vaikka kipu lpoppui. koira säntäsi huoneeseen ja pöydän alle ajattelin että tulee kohta maanjäristys. maansjäristys olikin mutta 200 km päässä;As m any of you know last year was not a good time for us and Jennie has decided that it is time to put the Ben More on the market, and pass it onto someone who will look after it and the staff and customers. Please contact josh.hill@christie.com for detailsΟύτε την πιο καυλιάρα ούτε την πιο όμορφη ούτε την πιο νοικοκυρά. Αυτή με το καλύτερο σημάδι στην παντόφλα διαλέγουν στο τέλος μη κουράζεστε

4 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

Sikaväsynyt eli ei mitään selfie-hömppää tänään kiusaksenne😊..eikun nukkumaan. Hyvää yötä ..haleja ja suukkoja.

dudivie kirjoitti...

BC Scotland Weather‏Varmennettu tili @BBCScotWeather 30 min30 minuuttia sitten
Lisää
It was a chilly one last night; Tyndrum was the coldest as it dipped to -0.9C.

Anonyymi kirjoitti...

became politically active during student strikes against the reforms of the contemporary Minister of Higher Education Michel Lebrun.Με είπε φαντασιόπληκτο, νευρίασα και τώρα ξέχασα που έχω παρκάρει το εντερπράιζ

dudivie kirjoitti...



Nämä kuuluivat kiinnostaviin löytöihin, jotka saattiin tähän asti suurimmassa aivojen anatomisia sukupuolieroja kartoittaneessa tutkimuksessa.

AIEMMIN on tiedetty, että miehellä on ylipäänsä isommat aivot kuin naisella. Siis isommat, vaikka laskelmissa huomioitaisiin miesten naisia isompi koko. Nainen näyttää kuitenkin voittavan monille älyllisille toiminnoille ratkaisevan aivokuoren vahvuudessa.

Aivokuorella tarkoitetaan aivojen pintakerrosta, joka on tyypillisesti muutaman millin paksuinen. Se kannattelee tietoisuutta, kieltä, muistia ja havaitsemista. Paksummalla aivokuorella menestyy tutkimusten mukaan paremmin erilaisissa kognitiivista suoritusta ja yleisälykkyyttä mittaavissa tehtävissä.

Miehillä kuitenkin kaikki muut tarkastellut aivojen osat olivat naista suuremmat. Näihin kuuluvat muun muassa hippokampus, mantelitumakkeet, tyvitumake ja näkökukkula eli talamus. Nämäkin alueet osallistuvat moniin tärkeisiin toimintoihin, kuten muistamiseen, oppimiseen, päätöksentekoon ja tunteiden käsittelyyn.

Kuva aivokuoren alaisista rakenteista muuttui, kun niiden koko suhteutettiin aivojen kokoon ylipäätään. Suhteellisesti suurempia oli miehillä 14 aivoaluetta ja naisilla kymmenen.

MIESTEN aivojen koko ja aivokuoren paksuus vaihteli enemmän kuin naisilla. Havainto käy yksiin älykkyystutkimuksien kanssa.

Keskimääräisessä älykkyydessä ei sukupuolten väillä ole havaittu eroja, mutta vaihtelu on miehillä suurempaa. Toisin sanoen miesten älykkyystestisuorituksissa tulokset hajoavat enemmän, kun taas naisten pisteet ovat lähempänä toisiaan.

Aivovertailun tehnyt Edinburghin yliopiston Stuart Richien ja kumppaneiden mukaan sen pohjalta ei voi päätellä, voisivatko löydetyt anatomiset erot kertoa jotakin käyttäytymisen tai älykkyyden sukupuolieroista. Se tarjoaa pikemminkin anatomisen pohjan psykologisten erojen jatkotutkimuksille.

Suurimmaksi osaksi naisten ja miesten aivot ovat samanlaiset. Pelkästä aivokuvasta ei voi päätellä, kummalle aivot kuuluvat,

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto