lauantai 23. heinäkuuta 2011

sosiaalidemokraatit norjassa

saari

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lise Berit Aronsen ja Ole Haugen lähtivät läheiseltä leirintäalueelta veneellä kohti saarta, kun kuulivat uutisista, että ihmisiä on pelastautunut saarelta veteen. Pariskunta kertoi tapahtumista norjalaiselle VG-lehdelle.

Saarella he auttoivat poliisia pelastustöissä. Pariskunta löysi veden varasta kaksi poikaa ja kaksi tyttöä. Nuorten voimat olivat loppumaisillaan, kun Aronsen ja Haugen saivat heidät pelastettua.

Lisäksi he saivat haettua mukaansa 12 nuorta, jotka olivat pelastautuneet ampujalta saaren reunoilla oleville kallioille ja luoliin.

Sarsila kirjoitti...

Niin maailma menee menoaan. Sitä tarkoittaa lehden lyhenne (VG). Eksistentialisti Kierkegaard sanoi, ettei ihmisestä ole mihinkään; ihmisen hyveestä ei voi puhua; mutta kaiken varalta voi olla syytä uskoa. Mutta teknologia näkyy mitä selvimmin antavan tehoja ihmisen pahuudelle; siten ihminen on tavallaan voimakkaampi, kuin nykyteknologiasta tietämätön tanskalainen Kiergegaard tuli ajatelleeksi. - Hyvää vointia silti toivotan tässä kivun ja kärsimyksen maailmassa.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Oma blogiluettelo

    https://www.facebook.com/valtioopinseniorit

    Blogiarkisto